About me .
16 Jun 2012 @ 9:36 PTG | 0 comments



HELLO PEPS !
Saya Enna,dari Sarawak. Umo 15 *mude gak. Haha . Anak sulung dari 4 adek-b'radek. Bljar di Sekolah Menengah Kebangsaan Bintulu. Kelas? erm perlu ke? xpyh la . HAHA . Agama Kristian,bangsa Iban,byk kate muke kte cm mixblood. But xtually im pure Iban. Proud being Dayak. Hehehe . Erm apa2 lagi ye -__- Yah,tahun niy enna m'duduki PMR . Mcm tak rasa nebes pown . Npe ek??? Anehh .. Hahaha .. Enna niy kalau kat skolah jenis yg pendiam. Coz apa,enna xramai kwn lahh. Ramai2 jugaa just ada sesetgh makluk yg tak suke tgk enna . Tu jewp,tapi enna xkisah lah lantak mrka nak kate apa kan. Biarlah yg buruk tu jadikn sempadan dan yg baek jadikan telada. Esehh mcm buat krngn peribahasa jewp enna niy. *ngegeh* HAHA .. opss ngegeh means mintakpujulahkonon .. yelahh takkan nk mintakhinalahh :P Enna kat kelas taklah pandai sgt. Middle tu lah dia .. kalau dah malass ,akan jadilah malass..kalau dah rajin heran 1 dunia niy tgk buku b'sepah tu pown kalau enna benar2 study. Sekali tgk fone kat tepi. HAHA . soo freakin.. Time waktu SC enna suka tido dlm kelas haha . Tpi kalau dah period yg k-2 lahh. Sbb pe ? Cikgu tu ajar xboringg just dia owes ulang bnda yg same jep,bgus enna layan tido jep. HAHA mcm mna nk jadi pandai kan? Tpi markah ttp cool..cool palak otak hang lah tu. HAHAHA . Kalau msa BM enna memang budak yg teramat2lah RAJIN sekali . Bab apa ,bila cikgu kc homework time tu,time tu juga lah enna kan siapp cepat2. Nk mintakpuji lah kononnya . Jgn iri hati ye? Kehkehkeh ... Kalau dekat rumah enna mcm harimau,garang sgt tu. Hahaha ee takot nye . Muke jep nampak kiuts . HAHA kiuts lah sgt -__- Jgn iri hati? Hehehe ... Oklah ni jep. Penat dah tgn meniap. Kalau de msa enna updte lg k. Babaii :)


Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"